ساختار بو و مواد تشكيل دهنده آن

۹۵ بازديد

ساختار بو و مواد تشكيل دهنده آن
● منابع بو سازي :

 بهترين عطر زنانه
گياهان بعنوان منابع روغنهاي اساسي و تركيبات معطر عمده بشمار مي‌آيند. گياهان ايـن تـركيـبـات را بـخـاطر مـحـافـظت از حيوان‌ها وجترين و همينطور جذب حشره ها گرده افشان ساخت مي نمايند.
۱) گلها : مطرح ترين منشاء مواد معطر مي بــاشند كه دربرگيرنده گل هاي سرخ، مريم، ميخك، ياس و ابريشم ميباشند.
۲) برگها : برگهاي نعناع هندي، بنفشه، رزماري، مركبات، گوجه خارجي و علف كم آب.
۳) ريشه و ساقه هاي زيرزميني : ريشه درخت جوز و زنجبيل.
۴) دانه ها : دانه هاي گشنيز، زيره، كاكائو، هل و باديان.
۵) ميوه ها : ميوه هاي تمشك، توت خارجي، سيب، مركبات، وانيل، فلفل شيرين.
۶) روغن چوب : چوب درختان سرو، عرعر، كاج و صنوبر.

۷) پوست درختان : درخت نعناع.
۸) رزين(صمغ) : رزين بوته كندر، بلسان(درخت گل حنا)، كاج و صنوبر.


● منابع حيواني
۱) مشك:

از گوني آهوي آسيايي گرفته مي‌شود كه مشك سنتزي(تصنعي) به علت اقتصادي بودن جايگزين مشك طبيعي شده‌است. (مي بايست يادآوري كرد كه فعلا در كشور‌ايران بخاطر نبودن مشك طبيعي كه از آهو گرفته مي‌شد بو مشك مو جود است كه شما متوانيد از مغازه سابق رايحه سيد جواد و پسران ايشان تهيه و تنظيم نمائيد).

عكس طبيعي مشك آهو


2) استوريوم: كه از گوني سگ آبي رنگ آمريكاي شمالي بدست مي‌آيد.

۳) عنبر سائل: ماده چربي مانندي كه از نهنگ عنبر بدست مي‌آيد.
۴) عسل: كه از كندو عسل زنبور بدست ميايد.


● منابع تصنعي و مصنوعي
مواد معطر ساختگي تركيبات ارگانيكي مي بـاشد كـه از فـراورده هـاي نـفـتـي و يا اين كه رزين درخت كاج نتايج مي گردد مانند كومالين و لينالول


عطرها را چه‌گونه و چه هنگامي استعمال كنيم:


اذن دهيد بو چندين دقيقه روي پوست شما باقي بماند. هنگامي كه بوي رايحه با بوي طبيعي تن شما آميخته شود، بوي متفاوتي توليد ميكند. با اين كار، بهتر تعيين خواهيد كرد. همينطور بيشتراز سه بو را به طور همزمان آزمون نكنيد، زيرا بيني شما ديگر توان تشخيص نخواهد داشت.
مي توانيد بعد از آزمون سه بو، به هواي آزاد بياييد و يكسري نفس عميق از روش بيني بكشيد. در برخي رايحه فروشيها، يك كاسه قهوه يا اين كه كاكائو مي‌گذارند تا مشتري بعداز هر توشه آزمون رايحه از آن كاسه استشمام كند و به مراحل آزمون رايحه ادامه دهد.
برخي اشخاص رايحه را روي جامه به كار گيري ميكنند كه اين كار ممكن ميباشد منجر تغيير و تحول بوي رايحه شود. زيرا عطرهاي رايج در بازار، معمولا براي به كارگيري روي پوست پباده سازي گرديده اند، خير روي پارچه و اليافدر ضمن گونه پارچه لباسي هم بر روي بو تاثير داراست.
نبايد دو يا اين كه يك‌سري بو را هم‌زمان به كار گيري كرد. زيرا هر رايحه، تركيب پيچيدهاي از مولكولهاي شيميايي متعدد ميباشد كه به وسيله كارشناس عطرسازي متعادل گرديده تا بو اختصاصي و دلپذيري به وجود آيد.
بدين ترتيب، در‌صورتي‌كه يكسري بو را به طور همزمان به كار ببريم، اين احتمال موجود هست كه عدم تعادل در تركيب به وجود آيد و رايحهاي نا مطلوب ساخت كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.