مصرف كنندگان رايحه و ادكلن

آشنايي با انواع عطر

مصرف كنندگان رايحه و ادكلن

۱۰۵ بازديد

بهترين عطر زنانه
شايد اين سوالي ميباشد كه اكثر اوقات مصرف كنندگان رايحه و ادكلن درپي جواب آن مي باشند.گهگاه شما عطري مي‌خريد كه تا قبل از اين هم از آن استعمال نموده ايد، البته متوجه ميشويد كه آن بو بو  و ماندگاري  پيشين خويش را ندارد. وقوع اين دستور براي افراد مسنتر طولاني تر قابليت پذير ميباشد ، چرا‌كه عطرهاي بسيار قديميتر و كلاسيك ديگر ماندگاري و عطر ي قديمي را ندارند. البته در صورتي‌كه شما از آن مصرف كنندگاني مي‌باشيد كه در سال هاي اخير آغاز به خريد بو و ادكلن نموده ايد و يا اين كه عطري را به صورت مداوم به كارگيري نمي‌كنيد احتمالا متوجه  تغيير تحول در بو و ماندگاري عطرها نميشويد.
در اينجا عملكرد شده‌است به‌اين سوال  جواب داده شود .
كارداران بخش اعظمي براي تغيير‌و تحول فرمول بو و ادكلن ها موجود هست. مثلا بعضا از برندها تركيبات ارزانتري را در محصول ها رايحه و ادكلن هاي خويش استعمال مينمايند تا ارزش فروش اساس زير خيس و خريداران بيشتري را جذب نمايند. گهگاه برخي از مواد نخستين جايگزين مي‌شوند به صورت براي مثال به جاي چوب دمپايي استراليايي كه ديگر به كار گيري نمي شود، چوب دمپايي هندي به كار گيري مي شود. بنابراين فيض فعاليت تماما مختلف ميباشد و مخلوط عطري تا حدي عوض شده و ديگر بو ي كهن را ندارد.
گهگاه بعضي از مواد تشكيل دهنده اول ، مانند برخي از گل ها و چوب هاي يگانه ، كيميا مي‌شوند. همينطور درباره ي تركيبات اول به دست آمده از حيوان ها مانند مشك و… ، قانون ها حمايت از حيوان ها،سبب شده‌است كه به كارگيري از آن ها محدود و حتي ممنوع شود. مثلا در سال ۲۰۰۴ اتحاديه اروپا به كار گيري از هرگونه توليدها اول حيواني مانند مشك را ممنوع كردند.
غيروابسته از اينكه هر خانۀ عطرسازي شيميدانهايي چابكدست داره كه كارشون باز بيني تندرست بو روي پوست مصرف كننده ميباشد تا به شما اين اطمينان رو بدند كه محصولي كه خريداري مي‌كنيد دارنده كيفيتِ بهداشتي قابل قبولي هم مي باشد. توجه نمائيد كه هنگامي غلظت مجاز هركدوم از اسانس ها (مواد تشكيل دهنده عطر) در رايحه و ادكلن به وسيله ارگان هاي نظارتي بهداشتي (در راءس اونها IFRA) معين گرديده، غلظت بيش تر از اين مقدار مجاز مي تونه خطرساز باشه.
در مورد ها ديگر ، بعضا از مواد نخستين تشكيل دهنده رايحه ها آيتم تاييد پزشكان وجود ندارد و طراحان بو بدون چاره به تغيير تحول فرمول عطريات مي شوند. البته مهم‌ترين مقاله كه بايستي در حيث داشت اين نكته ميباشد كه توليدها اول شيميايي جايگزين مواد به طور كامل طبيعي گرديده ، ودر ساليان اخير، بو هاي بسيار مشابه اما به طور كامل متعدد دارا هستند.
مثلا بو ي گل ياسمن در سرزمين فرانسه در سال ۲۰۱۰ با به عبارتي بو در سال ۲۰۱۱ گوناگون ميباشد.
پس به اين ترتيب ميتوان به‌اين سود  رسيد كه يه خرده تفاوت در بو و ماندگاري يك بو در توليد ها ساليان متفاوت واضح و دوري ناپذير ميباشد.
يادآوري اين نكته نيز در آخر ضروري ميباشد كه در اصل ماندگاري يك رايحه امري به طور كامل نسبي ميباشد و به كارداران متعددي بستگي داراست از گزاره:
سيستم تعريق و متابوليسم تنسبك عطر بو ( گرم يا اين كه خنك)محصول پوست شما (چرب يا اين كه كم آب)جور پارچه پوشاك شمافصل و دماي گوشه و كنارمقدار اسپري كردن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.