دانستني هايي در رابطه رايحه و ادكلنبو

۷۸ بازديد

بهترين عطر زنانه
دانستني هايي در رابطه رايحه و ادكلنبو, بايد دور از حرارت يا سرماي بيش از حد نگهداري بشود. درضمن, در شيشه رايحه بايد محكم بسته شود تا از بخار شدن آن جلوگيري گردد. از قرار دادن رايحه براي زمان طولاني در قبال تابش روشنايي خورشيد نيز جلوگيري بشود.عجم: در قرن 18 با توليد ادكلن (Eau de cologne) انقلابي در صنعت رايحه سازي به وقوع پيوست. ادكلن كه در آن عصر تركيبي بود از گياهان رزماري، نارنج و ليمو مورد ها استعمال فراواني داشت.
قرون پيش از اين، بو تحت عنوان ماده اي براي خوشبو كردن محيط در مراسم مذهبي مصريان سوزانده مي شد. در آن دوره به كار گيري از اين مواد خوشبو صرفا به آيين ها و تشريفات مذهبي اختصاص داشتند البته به تدريج از اين مواد براي ساختن پماد جهت تسكين و معالجه آسيب هاي پوستي نيز استعمال شد.
در زمان قرن هفدهم، به كارگيري از بوي خوش و رايحه كاملا در بين مردم رايج شد. دستكش هاي معطر در فرانسه به بازار آمد و در سال 1656 بود كه اولين صنف سازندگان بو تاسيس شد.
به كارگيري از رايحه در كشور فرانسه بيش از ساير نقاط عالم تخت گاز افزايش پيدا كرد.
در قرن 18 با ايجاد ادكلن (Eau de cologne) انقلابي در صنعت بو سازي به وقوع پيوست. ادكلن كه در آن عصر تركيبي بود از گياهان رزماري، نارنج و ليمو موردها استعمال فراواني داشت، از آنجمله مي اقتدار به به كار گيري از آن براي خوشبو كردن آب خزينه ، خوشبو كردن نوشيدني ها و شكر، بعنوان شستشو دهنده و خوشبو كننده دهن، جزئي از مواد توليد كننده پمادها و ... اشاره كرد.
براي اولين توشه در قرن هجدهم، در فرانسه رايحه به طور مايعي داخل بطري هاي شيشه اي تزييني به بازار آمد و شيشه هاي بو كم كم بين مردم محبوبيت پيدا كردند.
در قرن نوزدهم، انقلاب فرانسه ناخواسته منجر شد تا پر نمك و شوق و اشتياق مردم اين كشور براي به كارگيري از بو كم شود. ولي بعداز سپري شد يك‌سري سال مردم مجددآ جرئت پيدا كردند كه ميل شديدشان را براي استعمال از كالاهاي لوكس، از پاراگراف بو ابراز كنند.
از آن دوره تا كنون بوهاي جديد در شيشه هاي منحصربه‌فرد بو با طرح ها و بسته بندي هاي متنوع به بازار عرضه مي شود.
كار با بو يك رشته قديمي ميباشد كه نياز مسلما لطيف و مهارت خاصي دارااست. يوناني ها و رومي ها نوشيدني هاي خويش را با رز و بنفشه معطر مي كردند. البته در هر هم اكنون تقطير سيستماتيك عطرها در قرنها وسطي به وسيله محققان مسلمان رخ گرفت. تاجرهاي ونيزي ادويه جات و عطرهاي عده آوري گرديده از كاروان هاي آسيايي را به وسيله كشتي ها و وسايل حمل و نقل آن دوره در سرتاسر اروپا پخش مي كردند.
اسانس ها بسيار فرارند و از گل، برگ، ميوه و علف ها و ريشه هاي گياهي به دست آمده و در بيشتر موردها از يك نصيب مختص از گياه به دست مي آيند. براي مثال از گل رز، شكوفه هاي نارنج، هسته بادام، برگ آويشن، پوست دارچين، چوب سندل يا سرو و ميوه جوز هندي مي قدرت اسم پيروزي. اين روغن ها از سرتاسر دنيا مهيا مي شوند. چوب سندل كه بسيار گران نيز مي باشد از هندوستان، گل هاي رز از بلغارستان، آفريقاي شمالي و فرانسه و ...، مثال توليدها حيواني نيز مشك (مشك از غده كوچكي در نزديك آلت تناسلي آهوي مشك زاي نر) و بيدستر (بيدستر از ترشحات حيواني شبيه به خز به دست مي آيد) ميباشند. از آن جا كه تقاضا براي مصرف عصاره ها روز آپ ديت افزايش مي يابد، براي همين عطرهاي صنعتي به صورت روزافزوني جاي عطرهاي طبيعي را مي گيرند.
پيشين از اين كه يك رايحه الكلي در شيشه بسته بندي و به بازار ارايه شود، بايد مدتي نگهداري شود و اين عصر به خيال و خاطر آن ميباشد كه در شرايطي‌كه چربي و يا نوعي از مواد اوليه در رايحه وجود داشته باشد، رسوب داده و جداگانه شود. اين عصر دو ماه به ارتفاع مي انجامد. عطرهاي الكلي بهتر ميباشد در ظروف شيشه اي نگهداري شوند و از ورود هوا و نوروفروغ در آن ها جلوگيري شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.